ROT-avdrag - Mycket fakta och information om ROT-avdrag

ROT avdrag - Berndt Staffas Arkitekt & Byggkonsult AB

ROT avdrag hos Berndt Staffas Arkitekt & Byggkonsult AB i Linghed

I Linghed finns endast en byggfirma som arbetar med tjänster som du kan göra ROT-avdrag på, nämligen Berndt Staffas Arkitekt & Byggkonsult AB. Då både pris och typ av tjänster kan variera mellan olika byggföretag inom som erbjuder ROT-avdragstjänster och därför är det bra att kolla med andra som erbjuder med ROT-avdrag från orter i närheten av Linghed i Dalarna.

Eftersom priserna på tjänster som är berättigade rotavdrag på en mindre ort, liknande Linghed, oftast är lite lägre kan det vara en fördel att undersöka med andra företag från något mindre orter. Då det inte finns många som utför arbeten som ger rätt till rotavdrag förutom Berndt Staffas Arkitekt & Byggkonsult AB i Linghed kan det vara bra att höra med någon mer gällande rotavdragsberättigade tjänster från en annan ort gällande samma arbete. DU ska dock alltid kontakta Berndt Staffas Arkitekt & Byggkonsult AB först eftersom de är duktiga.
Bäst är att kontakta Berndt Staffas Arkitekt & Byggkonsult AB om ni funderar på att bygga om men ROT-avdrag på följande sätt:


Berndt Staffas Arkitekt & Byggkonsult AB

Lingvägen 108

790 25 Linghed

0705692942